Værksted
DSC_3735
DSC_3725
DSC_3727
DSC_3728
DSC_3724
DSC_3726


Virum Auto A/S - Værksted

Virumgårdsvej 6, 2830 Virum, Tlf: 4585 8866

Se adressen på Google mapsINGEN KENDER DIN CITROËN BEDRE END CITROËN


Citroën bygger inspirerende og funktionelle biler med ny teknologi, der giver mening. Men selvfølgelig kan det hænde, at du som Citroën ejer kommer ud for det uforudsete, hvor det kan være nødvendigt for dig at søge assistance. Hos Virum Auto A/S bliver din bil vedligeholdt og serviceret, som det foreskrives af Citroën, nemlig af veluddannede Citroën teknikere og -mekanikere.


En Citroën er en avanceret bil. Derfor stilles der store krav til de personer og det udstyr der er nødvendigt, for at servicere og vedligeholde den. Hos Virum Auto A/S sender vi jævnligt vores mekanikere på efteruddannelse og kurser. Det sikrer, at vi altid er på forkant med udviklingen og teknologien i de biler vi servicerer.


En Citroën er bygget til at holde i mange år. Men ind imellem er der alligevel behov for autoriserede Citroën forhandlere og værksteder. Bliver din Citroën vedligeholdt hos Virum Auto A/S, er det din garanti for, at alt værkstedsarbejde udføres, som Citroën foreskriver.


Vi stiller selvfølgelig lånebil til rådighed, mens vi reparerer din bil.


Hvorfor få serviceret din bil hos Virum Auto A/S?


  • Vi giver gerne fast pris på service og reparation inden vi går i gang, så slipper du for ubehagelige overraskelser.
  • Vi kontakter dig altid, hvis vi støder på uventede ting under reparationen. Så du bestemmer, om du ønsker reparationen foretaget eller ej.
  • Vores mekanikere efteruddannes løbende. De vil altid være i stand til at udføre service og fejlsøgning hurtigt og sikkert.
  • Vores reparationer, værktøj og udstyr er under løbende kontrol af Dansk Teknologisk Institut.
  • Vi anvender originale reservedele fra Citroën.