Stenslag


Stenslag

Forruden står for skud“KLIK!”. Du kender måske den lille, skarpe lyd, når du får et stenslag i forruden. Nu gælder det om at få stenslaget fikset i en fart, så det ikke udvikler sig til en lang revne. Vi tilbyder derfor hurtig reparation af stenslag, så du kan undgå en dyr udskiftning af forruden.


Forruden er et væsentligt sikkerhedselement. Der må ikke være noget, der hindrer førerens udsyn. Da forruden altid er udsat for stenslag, råder Citroën's teknikere dig til at få repareret eller skiftet din forrude.


Vores teknikere giver dig en effektiv løsning på reparation af forruden.

Et stenslag et forkert sted generer dit udsyn. Et stenslag svækker også hele forruden, der kan briste ved det mindste stød.

Vores teknikere fylder stenslaget med en perfekt tilpasset harpiks. Når stedet er poleret, bliver din forrude igen som ny og lige så solid.

Et eller to stenslag giver mulighed for reparation af forruden, hvis stenslaget ikke er større end en tokrone og sidder uden for førerens synsfelt.


Kan jeg selv gøre noget ved stenslaget?

Ja. Sæt et klistermærke (eller tape) på stenslaget, så der ikke trænger støv eller vand ind og bestil snarest tid hos os til en reparation.

Du kan hente gratis klistermærker hos Virum Auto A/S, så du har dem parat i handskerummet.


Reparation af forruden*

Dele og arbejdstid er inkluderet.                                              Kun:   kr. 349,00


*Kun hvis stenslaget ikke er større end en tokrone,  og sidder mindst 5 cm fra rudekanten og sidder uden for førerens synsfelt