Salgsafdeling
DSC_3743
DSC_3741
DSC_3739
DSC_3738
DSC_3740


Virum Auto A/S - Salgsafdelingen

Virumgårdsvej 8-10, 2830 Virum, Tlf: 4585 8866

Se adresse på Google maps


I vores salgsafdeling har du altid mulighed for at se og prøve et bredt udvalg af Citroën modeller og de eksklusive DS modeller - hvad enten det er en fabriksny eller en brugt Citroën du har i tankerne.


Og vi har altid både de nyeste modeller og en række klargjorte brugte biler på lager. Vores sælgere står til din rådighed og giver god information, vejledning og gerne en prøvetur, hvor du evt. kan prøve en Citroën & DS fantastiske køreegenskaber ved at køre en tur igennem det meget smukke Frederiksdal.


Har du specielle ønsker om tilbehør eller ekstraudstyr, så spørg. Vi har alt, hvad der skal til for at give din bil det særpræg, du ønsker. Vi kan tilbyde dig en fordelagtig finansiering eller leasing, der gør hverdagen efter bilkøbet tryg.


Hos Virum Auto A/S får vi flere og flere erhvervskunder. Derfor har vi ansat en medarbejder, som er specialist i erhvervskøretøjer, og som gerne hjælper til med at analysere din virksomheds totale kørselsbehov. Det sikrer, at du får den bedste løsning. Uanset om du er håndværksmester, og har brug for en enkelt bil, eller om du sidder i en større virksomhed, og har brug for flere. Desuden giver vi gerne gode råd og vejledning om alt lige fra finansiering, leasing og servicekontrakter til opbygning og dekoration.