Skadecenter
INFOSKÆRM - Skadeskampagne 15.02.2022
DSC_3708
DSC_3709
DSC_3721
skadescenter05


Virum Auto A/S - Skadescenter

Virumgårdsvej 4, 2830 Virum, Tlf: 4585 8866

Se adressen på Google mapsSkulle du være uheldig at få en skade på din Citroën, kan du trygt aflevere bilen til os.


Vores dygtige pladesmede har mange års erfaring med reparation af Citroën person & varevogne, og er løbende på kursus for at holde sig opdateret i sidste nye reparations teknikker. Endvidere er vores værksted underlagt DTi´s værkstedskontrol "din sikkerhed for et perfekt resultat"


Vi stiller selvfølgelig lånebil til rådighed, mens vi reparerer din bil.


"Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber"Vi er KS 2000 certificeret

Virum Auto A/S skadescenter er KS 2000 certificeret. KS 2000 er en kvalitets certificering, som sikre at vi lever op til vores kunders, forsikringsselskaberne og vores egen krav på alle områder i et skadesforløb og opfylder alle lovgivne miljøkrav.  Læs mere om KS 2000  her.Gratis bugsering af din Citroën


Er din Citroën kommet ud for en skade, så den ikke kan køre videre ved egen hjælp, og er den under 8 år gammel (regnet fra bilens 1. reg. dato) Så får du Citroën Skade Assistance kvit og frit.

Denne service omfatter gratis bugsering af din Citroën til et valgfrit autoriseret Citroën-værksted i Danmark. Især ved karrosseriskader er det vigtigt, at din Citroën kommer i rette hænder.

Det sørger vores veluddannede Citroën-personale for. De kender din bil ned til mindste skrue og sikrer, at din Citroën forbliver en Citroën.


Citroën Skade Assistance omfatter:

  • Kollisionsskader
  • Skader pga. nedstyrtende genstande
  • Hærværk
  • Tyveri af hjul og tyveriforsøg
  • Glasskader
  • Gratis lånebil


Citroën Skade Assistance - Ring på telefon:  7010 1092