Reservedele
DSC_3735


Virum Auto A/S - Reservedele

Virumgårdsvej 6, 2830 Virum, Tlf: 4585 8866

Se adressen på Google mapsFordele ved originalt tilbehør og reservedele fra Citroën


Ved reparation af din bil anvendes kun originale reservedele samt godkendte og testede materialer og produkter, så vi kan være sikre på, at de høje standarder og krav efterleves, og bilen sikres den længste levetid og optimale køreegenskaber


Når du vælger tilbehør fra Citroën, er du sikret det bedste til din bil. Vores tilbehør er - allerede fra bilens designfase - udviklet specielt til hver enkelt model i det brede program. Det er kvalitetstilbehør, der lever op til sikkerhedskravene. Tilbehøret fra Citroën er driftsikkert, testet og godkendt af Citroën fabrikkerne for at give dig størst mulig tryghed. Og sikkerhed for garantien.


Med originalt tilbehør fra Citroën kan du give din bil præcis den personlighed og stil, du ønsker. Udvalget er bredt og fleksibiliteten stor. Om du er til det sporty look med brede alufælge og sænket undervogn eller du ønsker at gøre din Citroën endnu mere børnekomfortabel med f.eks. barnestole og DVD-anlæg.


Vi ønsker glade og trygge Citroën og DS kunder, og derfor er Originale Citroën og DS reservedele og tilbehør omfattet af 2 års fabriksgaranti. Fabriksgarantien dækker eventuelle fabrikationsfejl og gælder hos alle autoriserede Citroën og DS værksteder. Hvis du skulle få brug for denne garanti, så medbring din købsfaktura som er dit garantibevis.