KS 2000 certificeret


Virum Auto A/S  er KS 2000 certificeret:Virum Auto A/S - Citroën Virum

KS 2000 certificeret


Citroën Danmark har valgt, sammen med Citroën-forhandlerne, at introducere det nye koncept 'AUTORISERET CITROËN Karrosseriværksted'. Konceptet sikrer bilejerne, at de får den samme høje kvalitet hver eneste gang, og at skadesreparationen følger de avancerede karosserikonstruktioner, og de nye sikkerhedssystemer, som findes i nuværende og kommende Citroën modeller.

Virum Auto A/S - Citroën Virum er det første af de mere end 30 Autoriserede Citroën-værksteder, som skal KS 2000-certificeres.


KS 2000 Karrosseri er kundens sikkerhed for, at værkstedet har fulgt de mærke- og modelspecifikke reparationsforskrifter og har anvendt originale reservedele eller dele af samme dokumenterede kvalitet. Det er afgørende for at opretholde garantien og for at bilen sikkerhedsmæssigt er forsvarlig at køre i, og at køretøjet ved en kollision folder sammen og optager energien, som fabrikanten har designet og planlagt, siger Finn Larsen, teknisk konsulent i AutoBranchens VidenCenter.


AutoBranchen Danmark skræddersyet den i forvejen kendte KS 2000 Karrosseri-standard ved at indskrive de krav, som stilles til alle europæiske autoriserede Citroën-værksteder. Citroëns særlige krav er lagt ind som en overbygning på den generelle KS 2000 Karrosseri-standard. Citroën Danmark giver på den måde deres autoriserede værksteder en kvalitetsmæssig fordel, som de kan markedsføre sig på.


”Vi er rigtig glade for, at Citroën Danmark har valgt den autoriserede branches certificering. KS 2000 Karrosseri har fokus på, at reparationen er udført korrekt og er dermed sikkerheden for garantien og garanten for sikkerheden efter reparationen”, siger vicedirektør i AutoBranchen Danmark Mads Engberg.