Citroën SpaceTourer

Som at være derhjemme... !Drømmer du om en tur i det blå med hele familien? Med Citroën SpaceTourer ligger mulighederne for fødderne af dig! I vores mobile verden er det rart at kunne rejse i grupper, og her kan Citroën SpaceTourer være med til at lette hverdagen og give fleksibilitet. Med et flydende design, uden aggressivitet, får størrelsen den til at fremstå robust og giver en fornemmelse af tryghed.


Hvad er hemmeligheden bag SpaceTourers charme? Store linjer, et gennemtrængende blik, smukke proportioner... Til at fuldende looket, fås SpaceTourer i 9 raffinerede farver: Sort Onyx, Blå Imperial, Grå Platinium, Grå Aluminium, Orange Tourmaline, Blue Lagoon, Sand og Hvid Banquise. Et udseende der vækker opsigt på ethvert gadehjørne!


STOR NOK TIL AT TAGE IMOD ENHVER UDFORDRING

SpaceTourer fås i tre længder (XS: 4,60 m, M: 4,95 m, XL: 5,30 m), herunder en kompakt model, der er helt ny i segmentet, kan rumme op til 9 personer. Hvem synes, at de bedste vans er de korteste, ikke sandt?


GLASFLADER & SKYDEDØR

SpaceTourer set fra siden viser pladsen i kabinen med den store skydedør og de store glasflader, der fremhæver den rummelige og indbydende kabine. Du er velkommen!


BAGRUDE

Bilens bagende, der er en kombination af stil og funktionalitet, afslører en stor bagklap, der får en til at tænke på rejser og indvendig rummelighed. Denne overflade med bløde linjer har en oplukkelig bagrude med skrå vinkler.


1,90 M UNDER TAGET

Så der er ikke behov for at presse sig sammen! Med Citroën SpaceTourer er du sikker på at kunne komme ned i parkeringskældre. Uden at skrabe taget. Van'ens optimerede dimensioner (l: 4,60 - 5,30 m, b: 1,92 m, h: 1,90 m), sammen med et elektrohydraulisk styretøj og en vendediameter, der ligger mellem 11,30 m og 12,40 m, gør Citroën SpaceTourer til en bil, der er let at manøvrere, og som lever op til enhver families krav.


VELVÆRE

Den rummelige kabine i Citroën SpaceTourer er udviklet med henblik på luksus, hvor alle personer får den bedst mulig behandling. Køreture der tager lang tid, bilferier langt væk eller selv småture bliver afslappende og komfortable øjeblikke.

Sæderne er beklædt med bløde og varme materialer, der sikrer optimal sædekomfort. Passagererne på 2. og 3. sæderække oplever optimal velvære med de forskydelige og uafhængige sæder, med ryglæn der kan vippes, komfortable nakkestøtter og armlæn. Hvad med at give sig selv lov til at holde en lille siesta sammen med familien.

Lige fra den ældstes guitar til den yngstes løbehjul, alt kan være i en Citroën SpaceTourer og i dens mange opbevaringsrum (op til 74 liter. Dens forstærkede struktur kan modstå en belastning på op til 1.400 kg. Det gør det hele meget lettere, ikke?