Citroën Jumpy

Den ideelle partner til fagfolkEn ny, optimeret opbygning, der giver flere nyttige funktioner såvel som bedre komfort og mere sikkerhed, kommer denne nye generation af Jumpy til gode. De nyeste teknologier og hjælpefunktioner til kørsel er taget i anvendelse, hvilket gør bilen til en værdifuld hjælper i det daglige. Den fås i tre længder med håndfrie skydedøre (ekstraudstyr)


DESIGN & FLEKSIBILITET

Ny Citroën Jumpy har rødder i personbilernes og SUV’ernes verden. Dens stil er flydende, og størrelsen får den til at fremstå robust og giver en fornemmelse af tryghed. Hvordan opfører den sig? Energisk og beroligende på én gang! Foran har den en kort motorhjelm i vandret design, forstærket af store, højt placerede lygter, som giver perfekt udsyn over vejen.


PRAKTISK OPBYGNING

Ny Citroën Jumpys praktiske opbygning kan tilpasses alle dine behov og er hele tiden til gavn for funktionalitet, praktiske behov og ergonomi. Dens modulære platform af nyeste generation, som er baseret på C4 Picasso-platformen, er særligt forstærket til Jumpy. Den kan klare op til 1.400 kg nyttelast, 6,6 m³ nyttevolumen og 2½ tons anhængervægt. Dens modulære design medfører også ikke blot to forskellige akselafstande (2,92 m og 3,27 m) men også to forskellige akseludhæng (0,80 m og 1,15 m), så der i alt er tre kombinerede længder.


Årets varebil i Danmark 2017 - CITROËN JUMPY


KOMFORT

Citroën-komforten til tjeneste! Når Ny Citroën Jumpy ledsager dig under dit arbejde, får du samme oplevelse som i en personbil, uanset om vi ser på det indre med beklædningen af sæderne og instrumentbordet eller det ydre med en komfortabel kørselsprofil. Hver gang du er ude at køre, er det på effektiv og afslappet måde.

Har du hænderne fulde? Det er ikke noget problem: Med den håndfri funktion (ekstraudstyr) kan du åbne og lukke skydedørene uden at berøre dem, hvilket er en unik funktion for dette segment. Du fører blot en fod hen under bagkofangerens hjørne, hvorefter bilen låses op, og skydedøren åbnes i den side, hvor du er. Helt automatisk.

Med den samme bevægelse lukker du døren og låser bilen, når du forlader den. Denne funktion gør det meget nemmere at læsse og aflæsse bilen, når du har hænderne fulde!


MODUWORK: FORBEDRET FLEKSIBILITET

Med den særlige skillevæg og passagerforsædets fleksibilitet i oprejst position gør Moduwork det muligt at frigøre ekstra lastkapacitet med en flad vognbund. Sammen med sikkerhedsnettet anbragt på siden af førersædet forlænger Moduwork nyttelængden til læs med 1,16 m (op til 4 m nyttelængde i XL-version). Moduwork giver også mulighed for at omdanne kabinen til et mobilkontor ved at slå midterarmlænet ned, så du får en drejelig skriveplade med et elastisk bånd med ru overflade til at fastholde ting (PC, tablet osv.). Derudover fås, som tilbehør, holdere beregnet til smartphones og tablets.


KØRSELSKOMFORT

Uanset vejens tilstand giver Ny Citroën Jumpy kørekomfort på topniveau, især takket være for- og bagtøjet, der sikrer styring med stor præcision, mens en god affjedring bevares. Ny Jumpy har et forstærket pseudo-MacPherson-fortøj med krængningsstabilisator og en ny bagbro med skråtstillede bærearme, der kan bære en nyttelast på 1.400 kg.