NY CITROËN C5 X PLUG-IN HYBRID 

ELEKTRICITET I HVERDAGEN, BRÆNDSTOF NÅR DER ER BEHOV

Ud over benzinversionen fås C5 X også i en plug-in hybrid version, der klarer både den daglige kørsel og de længere ture. Det er problemfrit og giver stor frihed at køre plug-in hybrid. Den nye Citroën C5 X plug-in hybrid er lig med højteknologisk og moderne, elektrisk mobilitet med stor komfort: Mobilitet i ë-komfort klasse.  Forventes at komme til Danmark i juni 2022.


100 % EFFEKTIVT

Plug-in hybridkørsel er både dynamisk, rolig og glidende:

 • Effekten fra forbrændingsmotoren på 180 hk og elmotoren på 81,2 kW (110 hestekræfter) giver en kombineret effekt på 225 hestekræfter og et kombineret moment på 360 Nm.
 • 4 drive modes: Electric, Hybrid, Comfort og Sport.
 • Forbrug op til 76,9 km/L
 • Optimeret forbrug ved daglig opladning.
 • I Brake mode indsamles der energi til batteriet i bremse- og decelerationsfaser.

ENKEL OG PRAKTISK OPLADNING HVER ENESTE DAG

Der er flere ladeløsninger til din nye Citroën C5 X plug-in hybrid:

 • Wall Box: Med et mode 3 ladekabel, der kan købes som tilbehør, kan du lade fra 0 til 100% på 3,25 timer eller på 1,40 timer med en 7,4 kW onboard lader, der findes i de fleste varianter.
 • Standard stikkontakt: Batteriet oplades 100% på 7,05 timer med et mode 2 ladekabel (nødkabel), der følger med bilen. Sikkerhedsstyrelsen anbefaler dog, at du undgår at foretage den daglige opladning via ladekabler tilsluttet almindelige boligstikkontakter. Til daglig brug anbefales således et mode 3 ladekabel.

Ladestanderne på 100 kW er ikke kompatible med Citroën C5 X plug-in hybrid.

Ë-KOMFORT I EN PLUG-IN HYBRIDBIL KØREGLÆDE

Støj og vibrationer i bilen er ikke-eksisterende, og for- og bagruden er laminerede for at beskytte mod støj fra vejen og omgivelserne. Om bord i den nye Citroën C5 X plug-in hybrid når køreoplevelsen nye højder ift. komfort og støjfri kørsel.

De to motorer forener deres kræfter og leverer en glidende kørsel. Den hurtige og effektive elektriske ë-EAT8 automatgearkasse sikrer optimale køreegenskaber med et moment, der er øjeblikkeligt tilgængeligt.


ONLINE TJENESTER

Ved hjælp af My Citroën appen kan du via din smartphone se batteriets ladestand og den resterende rækkevidde i din nye Citroën C5 X plug-in hybrid samt programmere et dagligt opladningstidspunkt samt forklimatisering af kabinen.


CITROËN ADVANCED COMFORT® AKTIV AFFJEDRING VERDENSPREMIERE

Med Citroën Advanced Comfort® affjedringen i den nye C5 X har Citroën genskabt den ikoniske flyvende tæppe-effekt, der nemt klarer alle vejens huller og bump.

I C5 X plug-in hybridversionen er komforten yderligere forbedret, for som de første i verden tilbyder Citroën kombinationen af Advanced Comfort® Aktiv Affjedring med Progressive Hydrauliske Stop® samt aktiv styring af affjedringen. Bilen tilpasser affjedringen individuelt på hvert hjul, så den bliver blødere eller hårdere afhængigt af kørselsforholdene.
Sensorer, der aflæser vejen og dens ujævnheder, sender informationer til en computer i bilen, der konstant beregner den rigtige indstilling af affjedringen, så komforten altid er maksimal.
Ud over ESP-sensorer, er den elektronisk styrede affjedring forsynet med sensorer for lodret position og hjulhastighed, som analyserer karrosseriets bevægelser og kørselshastigheden.
Den elektroniske styring af affjedringen medfører både den perfekte komfort ved ligeudkørsel og et vejgreb på højeste niveau ved kørsel i sving.6 LAKFARVER OG MULIGHED FOR SORT TAG

Ny Citroën C5 X fås med 6 forskellige farver i metallak eller perlemorslak:


 • Grå Amazonite
 • Hvid Nacré
 • Blå Magnétique
 • Grå Platinium
 • Grå Artense
 • Sort Perla Nera


Bortset fra sidstnævnte farve kan alle lakfarver kombineres med tag i farven Sort Perla Nera, der gør bilen endnu mere elegant.


LYSSIGNATUR MODERNE OG HI-TECH

Citroëns nye V-formede lyssignatur ses både for og bag.
Den er letgenkendelig, og associeres straks med Citroën, er synlig både nat og dag og understreger C5 X's flotte silhuet. Denne hi-tech lyssignatur er forsynet med LED på alle udstyrsniveauer.


ADVANCED COMFORT SÆDER LAD ROEN SÆNKE SIG

Advanced Comfort sæderne i den nye Citroën C5 X er det ypperste inden for sædekomfort, og du sidder lige så godt som hjemme i din lænestol.
Og takket være en særlig polstring i stil med en topmadras, ser de også udsædvanligt komfortable ud.
Kørekomforten og siddekomforten optimeres af et lag højdensitetsskum og et tykt lag strukturskum, så du kan sidde afslappet, selv på lange køreture.


INTUITIV INTERFACE

I plug-in hybrid versionen er Citroën C5 X forsynet med skærme, tilpasset elektrisk kørsel:

 • Den digitale instrumentgruppe viser ladestanden eller batteriets rækkevidde, og giver adgang til effektindikatoren og energiflowet.
 • Touch-skærmen viser systemets funktioner, den tidsprogrammerede opladning af batteriet, for-klimatiseringen og konfigurationen af e-save funktionen, der gør det muligt at gemme elektricitet til elektrisk kørsel på et senere tidspunkt. Når C5 X plug-in hybrid er under opladning, viser skærmen f.eks. den resterende tid for komplet opladning af batteriet.


LADELØSNINGER

Der er flere muligheder for opladning af din nye Citroën C5 X plug-in hybrid, både i byen og hjemme, afhængigt af dit behov:

 • Wall Box: Med et mode 3 kabel, der kan købes som tilbehør, kan man lade fra 0 til 100% på 3,25 timer (16 A) eller på 1,40 timer (32 A) med en 7,4 kW onboard lader, der findes i de fleste varianter.
  Du kan få installeret en Wallbox hjemme hos dig selv.
 • Standard stikkontakt: Batteriet oplades 100% på 7,05 timer med et mode 2 ladekabel (nødkabel), der følger med bilen. Sikkerhedsstyrelsen anbefaler dog, at du undgår at foretage den daglige opladning via ladekabler tilsluttet almindelige boligstikkontakter. Til daglig brug anbefales således et mode 3 ladekabel.


4 DRIVE MODES

Med vælgerknappen, der er placeret på midterkonsollen, kan du vælge en drive mode, der passer dig: Electric, Hybrid, Comfort eller Sport. Den aktive affjedring, Citroën Advanced Comfort®, tilpasser sig altid den aktuelle drive mode.

 • Electric: Bilen har en rækkevidde på op til 55 km, hvilket passer til mange brugeres daglige kørselsmønster.
 • Hybrid: Skiftet mellem elmotor og forbrændingsmotor sker automatisk, for at opnå optimal effektivitet.
 • Comfort: I hybridfunktion giver denne drive mode ekstra tilpasningsevne takket være det aktive affjedringssystem, Citroën Advanced Comfort®.
 • Sport: C5 X plug-in hybrid har en dynamisk motorydelse takket være elmotoren, som booster forbrændingsmotoren, så de samlet opnår en effekt på 225 hestekræfter. Det aktive affjedringssystem, Citroën Advanced Comfort®, bliver fastere for at opnå et bedre vejgreb.


MY CITROËN DRIVE PLUS NY CITROËN KOMMUNIKATIONSINTERFACE

Ny Citroën C5 X er forsynet med et nyt online kommunikationsinterface med intuitiv betjening og personlig indstilling ved hjælp af widgets. Via dette system kan du få vist dine favorit apps og foretrukne funktioner i instrumentgruppen og på bilens 12’’ Touch Screen.

Interfacet er forsynet med naturlig stemmegenkendelse - en personlig assistent, der forstår alt, du siger til den, svarer på dine spørgsmål og udfører dine kommandoer. For at styre My Citroën Drive Plus med stemmen, skal du blot sige «Hello Citroën».

Ud over en 12'' HD Touch Screen får du 4 USB-stik af C-typen og en funktion til trådløs opladning af smartphone.