Citroën C5 Aircross Plug-In Hybrid

SILENT URBAN  VEHICLE ER KLAR TIL AT EROBRE MARKEDETTil oktober er den her endelig; den nye C5 Aircross plug-in hybrid 225, der kan køre over 50 km på 100% el. Vær den første til at indtage vejene i den kraftfulde SUV og forudbestil den allerede nu. Så får du plus-pakken med udstyr for 40.000,- uden merpris - bl.a. 19” alufælge, elektrisk bagklap og indtræk i dellæder. Citroëns nye plug-in hybrid SUV fås til 319.990,-.


Den er det første værk i vores offensiv inden for "Low Emission Vehicles", som vil medføre, at vi inden 2025 vil have et 100% elektrificeret modelprogram. SUV Citroën C5 Aircross plug-in hybrid forener alle fordelene ved 100% elektrisk kørsel til de daglige køreture og forbrændingsmotorens aktionsradius til de lange køreture.


OPLADNING

I et almindeligt stik oplades batteriet i løbet af natten (4 - 7 timer afh. af stiktype). Hvis du har en Wall box (32A), sker opladningen på mindre end 2 timer. Den kan programmeres med en timer-funktion, for at du kan drage fordel af tidspunkter, hvor elprisen er lav. Denne programmering kan udføres på berøringsskærmen i kabinen eller via din smartphones app MyCitroën.


DESIGN

Ny SUV Citroën C5 Aircross plug-in hybrid fastholder sin personlighed som værende kraftfuld, robust og energisk. En rigtig SUV med en stærk karakter. Dertil kommer de udvendige punkter i farven (Blue Anodise blåt indlæg i forkofanger og Airbump®), der er specielt for plug-in hybrid-modellen. Desuden har den stylede logoer "H" på de to forskærme samt et emblem "hybrid".


INFOTAINMENT


I den rummelige kabine har SUV C5 Aircross plug-in hybrid to specielle infotainment-systemer:
- En 12,3" digital instrumentgruppe, der kan brugertilpasses til at vise alle hybridmodellens specielle oplysninger: Powermeter, aktionsradius i elektrisk funktion og med benzin, ladetid, ladehastighed eller køreprogrammer.
- En 8" Touch Screen, der giver adgang til kørselsoplysninger såsom styring af energistrømme eller forbrugsstatistikker.
- En funktionsvælger til at vælge et køreprogram: ELECTRIC, HYBRID eller SPORT.
- Et bakspejl med anti-blændfunktion og uden indramning men med kontrollampe, der indikerer kørsel i elektrisk funktion: En blå lysdiode lyser, så du får mest muligt ud af at køre 100% elektrisk.


Ë-KOMFORT

Komfort i elektrisk funktion


Ny SUV C5 Aircross plug-in hybrid har netop beriget programmet Citroën Advanced Comfort ® med yderligere trumfer forbundet med elmotoren: Støjsvag kørsel, flydende kørsel uden motorhuggen, øjeblikkelig ydeevne og CO²-emissioner på 39g*.
SUV C5 Aircross plug-in hybrid beholder selvfølgelig sin affjedring med progressive hydrauliske stop®, der gør det muligt at forudse bump og huller på vejen. Derved får du følelsen af at flyve hen over vejen, samtidig med at karrosseriets stand og en exceptionel dynamik bevares. Ny SUV C5 Aircross plug-in hybrid er udstyret med en multilink bagaksel, der sikrer en enestående retningsstabilitet.


*Estimerede, vejledende data, med forbehold for igangværende WLTP-typegodkendelse. Homologering i gang.


Altid forbundet

Ny SUV C5 Aircross plug-in hybrid er udstyret med brugervenlige opkoblingssystemer. Connect Play tilbyder opkobling til Apple Carplay for at gøre dine køreture mere afslappende, også for passagererne. Ud over at have alle trumferne fra online navigation (visning af trafik i realtid, farezoner) er Connect Nav blevet specielt tilpasset til hybridmodellen og viser områder med ladestandere samt bilens aktionsradius med fuld elektrisk funktion i forhold til batteriets ladetilstand.


Sæder med Advanced Comfort

Ny SUV Citroën C5 Aircross plug-in hybrid er udstyret med sæder med brede sædepuder og ryglæn. Designet er en kombination af højdensitetsskum som kerne og en overflade bestående af et 15 mm tykt lag teksturskum som overflade. Udover sædevarme kan forsæderne også være udstyret med et multipunkts massagesystem.*

*Afhænger af udstyrsniveau 


Segmentets mest fleksible SUV

Ny SUV C5 Aircross plug-in hybrid kan tilpasses enhver situation. Den har nemlig alt i alt 33 liter opbevaringsrum i kabinen samt et bemærkelsesværdigt bagagerumsvolumen, der kan variere mellem 460 liter og 600 liter.