Citroën C5 Aircross

EN SUV DER ER KLAR TIL AT EROBRE MARKEDETUDVENDIGT DESIGN

Citroën præsenterer den nye C5 Aircross SUV. 100% SUV i formgivningen med de store hjul, et muskuløst og beskyttende design og høj frihøjde. Og uden tvivl en Citroën pga. personligheden, de grafiske elementer og de mange muligheder for en personlig tilpasning. Den nye C5 Aircross SUV er den mest komfortable og mest fleksible i sit segment. Med Best in Class bagagerumsvolumen fra 580 liter til 720 liter - afhængigt af om sæderne er kørt frem. Den er omfattet af Citroën Advanced Comfort-programmet, som  med store nyheder som Progressiv Hydraulisk Stop-affjedring®, sæder med Advanced Comfort samt 3 separate multifunktionelle bagsæder. En Next Generation-SUV med 20 hjælpefunktioner til kørslen og 6 online kommunikationsteknologier.   


CITROËN ADVANCED COMFORT®

Ved at anvende fordelene fra EMP2-platformen forener Citroën C5 Aircross komfort og teknologi til perfektion. Det er den første bil, der er udstyret med et affjedringssystem med progressive hydrauliske stop, der giver en kørselskomfort uden sidestykke.

Al kørsel i bilen er behagelig og beroligende. Kørsel i naturen, i byen eller på landet, Citroën C5 Aircross klarer med lethed alle vejtyper, idet den beskytter dig mod vejens ujævnheder! Kabinen har desuden filtrerende ventilationsdyser, der stopper alle partikler, der er større end 2,5 µm.


Med en akselafstand på 2730 mm, dvs. en af de største i dens kategori, giver Citroën C5 Aircross passagererne en rummelighed, der er "Best in Class".


EN KABINE DER BYDER PÅ BESKYTTELSE OG VELVÆRE

Kabinen i den nye C5 Aircross SUV er rummelig og flot. Den kombinerer de store og flydende rum og bevarer samtidig fokus på funktionaliteten. Det robuste instrumentbord, hvor alt er placeret i vandret plan, har formstøbte bånd, der strækker sig over hele dets bredde. I førersiden består instrumentgruppen af en 12,3" indstillelig TFT-digital skærm, der viser de udvalgte kørselsoplysninger i førerens synsfelt. Den brede og høje midterkonsol, de omsluttende sæder hvis høje stilling giver et godt overblik over vejen samt farverne og materialerne, fuldender indtrykket af sikkerhed, velvære og raffinement i kabinen.


EN UDTRYKSFULD OG DRISTIG IDENTITET

Den er 4,50 m lang og skiller sig ud fra konkurrenterne ved at have en personlighed fuld af beslutsomhed og energi - og uden at være aggressiv. Den frisker SUV-segmentet op med sin store og imponerende front, en høj motorhjelm, stærke grafiske komponenter som Airbump® med farvet indsats, store hjul på 720 mm i diameter, frihøjde på 230 mm, beskyttelser nederst på karrosseriet, hjulkasser samt stylede og to-farvede tagbøjler. Den nye C5 Aircross SUV er forsynet med et stort panoramaglastag. Taget, som med et ubrudt rudebælte hele vejen rundt og en forkromet signatur med form som et "C", syner flydende, og signalerer plads og rummelighed. Den store og brede bagende vidner om et stort og rummeligt bagagerum (580 liter - 720 liter). Lygterne er udstyret med fire aflange 3D-moduler med LED i begge sider.


AFFJEDRINGER MED PROGESSIVE HYDRALISKE STOP

Mens en klassisk affjedring består af en støddæmper, en fjeder og et mekanisk stop, har dette system, opfundet af Citroën, yderligere to hydrauliske stop - et til udvidelse  og et til komprimering - i begge sider for at få affjedringen til at arbejde i forhold til vejens påvirkninger (huller, dårlig vejbelægning, etc.).

Med tilstedeværelsen af disse stop har Citroën C5 Aircross fået en "flyvende tæppe-effekt", som giver dig følelsen af, at bilen flyver hen over vejens ujævnheder.


Progressiv Hydraulisk Stop®-affjedring

Den nye C5 Aircross SUV er udstyret med Progressive Hydrauliske Stop®- affjedringen; en opfindelse der er blevet til som et resultat af Citroëns ekspertise inden for undervogne. Med denne teknologi, der stammer fra mærkets erfaring inden for motorsporten, er det muligt at opnå en bedre absorbering af vejens ujævnheder. Teknologien giver en større frihed, medfører en "flyvende tæppe-effekt" og du får en fornemmelse af, at bilen flyver hen over vejen.


Øget sikkerhed under kørslen

Disse teknologier er de første skridt mod en selvkørende bil: Active Safety Brake, Post-collision Safety Brake, aktivt blindvinkelsystem, aktiv vejstribealarm, aktiv fartpilot med Stop&Go, advarsel om kollisionsrisiko, Coffee Break Alert, uopmærksomhedsalarm til fører, skiltegenkendelse med hastighedsanbefaling, Highway Driver Assist og automatisk skift mellem nær- og fjernlys.


Sæder med Advanced Comfort

De brede og indbydende sæder i den nye C5 Aircross SUV giver passagererne fornemmelsen af at sidde i en lænestol eller i en dagligstue på hjul. Sæderne er både bløde og faste takket være et 15 mm tykt skumlag. Forsæderne er udstyret med højdensitetsskum, så man undgår at de synker sammen efter flere timers kørsel samt en højdeindstilling, nakkestøtter, der er justerbare i højden og dybden samt et multipunkts- massagesystem.Øget komfort i kabinen

Den nye C5 Aircross SUV tilbyder også en stor vifte af teknologier, der har til formål at øge komforten i kabinen: Nøglefri adgang og start, elektrisk parkeringsbremse, Park Assist, bakkamera med Top Rear Vision og Vision 360.


Klassens mest fleksible SUV

Ny C5 Aircross SUV er med sine tre separate og multifunktionelle bagsæder (forskydelige og nedfældelige) segmentets mest fleksible SUV. Sæderne er lige brede og kan justeres i længden, så det er muligt at indrette kabinen eller bagagerummet. Ryglænene kan indstilles i 5 positioner, og sæderne kan let fjernes takket være en flad vognbund med to højder. Den nye C5 Aircross SUV har også mange opbevaringsrum, bl.a. har midterarmlænet et stort, afkølet opbevaringsrum.


Gør den daglige kørsel nemmere

Disse teknologier vil gøre din kørsel nemmere under alle forhold. Grip Control med Hill Assist Descent (forstærket kraftoverførsel på alle vejbelægninger), hjælp til start på skrånende vej, statisk svinglys og anhængerstabilisator.