Citroën C4 Grand Picasso

Hvis du elsker god pladsELEGANT STIL

Den nye Citroën Grand C4 Picasso indleder en ny epoke! Dynamisk front med markant lyssignatur med lysdioder. Bagfra giver de nye 3D LED baglygter den unikke 3D-effekt. Bagenden er tilført et dynamisk udtryk med tagrælingen, den tilpassede bagklap og de stramme linjer. Den nye Citroën Grand C4 Picasso indbyder til en rejse i en anden dimension!


PLADS TIL ALT OG ALLE

Den nye Citroën Grand C4 Picasso virker stadig mere rummelig og alsidig på grund af den nye opbygning. Selvom den udvendige længde er bevaret (Længde: 4,60 m / bredde: 1,83 m /  højde 1,64 m) har det været muligt at øge rummeligheden i kabinen med mere benplads til bagsædepassagererne og en øge bagagerumsvolumen med 69 l til 645 l VDA.


LYS OG LUFTIG KABINE

Kabinen i den nye Citroën Grand C4 Picasso er udformet med rene linjer og masser af lys. Med panoramaforruden, som er standard, og panoramaglastaget optimeres udsynet og giver en følelse af frihed. Med Lounge-pakken får du et sæde med massageeffekt og et Relax-sæde med udvidet komfortfunktion i form af udfoldelig benstøtte til forsædepassageren.


INTUITIV OG OPKOBLET TEKNOLOGI

Med det høj-teknologiske udstyr i den nye Citroën Grand C4 Picasso er der først og fremmest tænkt på din komfort. Det omfatter bl.a. en 7" berøringsskærm til at styre bilens funktioner og en 12" panoramaskærm til visning af de væsentlige oplysninger om kørslen. Et nyt revolutionerende system Citroën Multicity Connect, der kombinerer GPS og internetfunktioner, forventes lanceret i 2014.


DYNAMISKE KØREEGENSKABER

Et kompakt og let design med et solidt vejgreb, elektrisk servostyring og smidige motorer er alt sammen med til at sikre en manøvredygtig og dynamisk kørsel for at opnå endnu større køreglæde uden at gå på kompromis med komforten.

Med motoren e-HDi 90 Airdream og gearkassen ETG6 udleder den nye Citroën Grand C4 Picasso kun 98 g CO2 pr. km ved et forbrug på 26,3 km/l ved blandet kørsel (EU-norm). Den nye dieselmotor, BlueHDi 150, overholder kravene i den kommende Euro 6-norm og begrænser både brændstofforbrug og emissionsniveau (110 g CO2 pr. km med manuel 6-trins gearkasse).


AFSLAPPET KØRSEL

Den nye Citroën Grand C4 Picasso fås med kreative teknologier for at øge kørekomforten. For at øge sikkerheden ved at forebygge ulykker og reducere følgerne af en eventuel kollision kan den nye Citroën Grand C4 Picasso også fås med 360°-overvågningssystem, bakkamera, Park Assist, aktiv fartpilot, vejstribealarm med video og Citroën eTouch.


DIMENSIONER

Længde: 4,60 m

Bredde: 1,83 m

Bredde ved sidespejlene: 2,12 m

Min/maks. højde: 1,63/1,64 m

Akselafstand: 2,84 m

Min/maks. bagagerumsvolumen.: 645/704 liter