Citroën C3 Aircross

Ny generation SUV fra CitroënCitroën C3 Aircross fremhæver sin forskel i SUV-segmentet via sin holdning, originalitet og friskhed. Dens stil forener robusthed med en følelse af sikkerhed takket være den høje motorhjelm, der fremhæves af de forkromede vinkler, som integrerer en helt særlig LED-lyssignatur*. De bageste sideruder, der stammer fra C-Aircross konceptet, er lavet i polykarbonat og har en farvet film integreret, som skaber en kraftig grafisk kontrast ved bagstolpen*. I denne nye type SUV findes en helt ny høj kørestilling uden sidestykke.

* Afhænger af udstyrsniveau


Rummelig & ultrafleksibel

Den høje og geniale opbygning af Citroën C3 Aircross giver den kategoriens bedste rummelighed og en komfort ud over det sædvanlige: 5 siddepladser med god benplads og masser af luft hen over hovedet.

Dens bagagerum har et volumen på 410 liter, som kan udvides til 520 liter* takket være det forskydelige, to-delte splitbagsæde (2/3-1/3)*.

* Afhænger af udstyrsniveau


Citroën Advanced Comfort®

Ny C3 Aircross, der er loyal over for mærkets DNA og programmet Citroën Advanced Comfort®, nyder godt af Citroëns knowhow og tilbyder dig optimal kørekomfort.

Målet er at forvandle enhver tur i bilen til en særlig behagelig oplevelse. Det er, som om du befinder dig i en boble, hvor du er skærmet mod støj og vibrationer. Komforten i C3 Aircross består bl.a. af:

  • Sædekomfort, takket være bilens brede og store sædehynder.
  • Affjedringskomfort, med Citroëns klassiske indstillinger til alle kørselsforhold.
  • Lydkomfort, med optimal lydisolering.


Robust og beskyttende desing

Ny C3 Aircross indtager en helt ny stilling i dette segment takket være den kraftfulde motorhjelm, der både er kort og høj. Den udstråler robusthed og imponerer med sin lyssignatur både foran og bag. Samtidig virker den ikke aggressiv på grund af dens vandrette balance og runde former.


SUV fortsætter med Citroëns grafiske signatur med forlygter i to etager. Lygterne fremhæver bilens front og giver mærkets nye modeller en identitetssignatur.


Bagpå fremhæver de markerede skuldre bredden og det muskuløse design på C3 Aircross.

Baglygterne med 3D-effekt henleder opmærksomheden på familieligheden med Ny C3 og konceptbilen C-Aircross.


90 kombinationer: Kast dig ud i nye farver!

Citroën C3 Aircross kan sammensættes efter dine ønsker. Du kan vælge mellem  8 karrosserifarver, 3 tagfarver og 4 interiørfarver. Intet er overladt til tilfældighederne. Personlig styling er udtænkt til mindste detalje: Faste sideruder med persienneeffekt og tagbøjler i samme farve som spejlhuse, pyntelister omkring forlygter og navkapsler*. Du kan også lege med den personlige styling af kabinen. Her har du frit vælge mellem  4 meget forskellige kabineindretninger.

Standard indretning, Metropolitan Grey, Urban Red og Hype Mistral*

Varierede indretningstyper der er inspireret af modeverdenen og møbelindustrien. Du kan derfor efter dine ønsker genoplive de klassiske farver eller dæmpe  kontrasterne. Du har også valget mellem mange hjuldesign med 16" hjulkapsler og  16" alufælge eller 17" diamantslebne alufælge**.

* Option.

** Eftermonteret udstyr.
Gå til DS Danmarks hjemmeside
Gå til Citroën Danmarks hjemmeside


Virum Auto A/S - Citroën & DS Virum

Virumgårdsvej 4-10, 2830 Virum

Telefon: 4585 8866

E-mail: info@virum.citroen.dk

All Rights Reserved © 2006-2020