C3_b618-aircross
NyC3Aircross03
NyC3Aircross04
NyC3Aircross05
NyC3Aircross02
NyC3Aircross01


Citroën C3 Aircross

DEN MEST MARKANTE, KOMFORTABLE OG FLEKSIBLE SUV


Robust og beskyttende desing

Ny C3 Aircross indtager en helt ny stilling i dette segment takket være den kraftfulde motorhjelm, der både er kort og høj. Den udstråler robusthed og imponerer med sin lyssignatur både foran og bag. Samtidig virker den ikke aggressiv på grund af dens vandrette balance og runde former.


SUV fortsætter med Citroëns grafiske signatur med forlygter i to etager. Lygterne fremhæver bilens front og giver mærkets nye modeller en identitetssignatur.


Bagpå fremhæver de markerede skuldre bredden og det muskuløse design på C3 Aircross.

Baglygterne med 3D-effekt henleder opmærksomheden på familieligheden med Ny C3 og konceptbilen C-Aircross.

Ny Citroën SUV C3 Aircross fremhæver sin karakter med en helt ny og mere robust front. Takket være de nye lakfarver og muligheden for at tilkøbe sort tagfarve* har du større mulighed for at sætte dit eget personlige præg på din nye Citroën SUV C3 Aircross. Som noget helt nyt fås den nye Citroën SUV C3 Aircross med en ny 9'' Touch Screen*, Advanced Comfort Seats* og ECO LED forlygter.

Fronten på ny Citroën SUV C3 Aircross har fået et helt nyt, mere markant og robust design, med den nye Citroën signatur, der blev lanceret på Citroën C3 i 2020. De dobbelte, forkromede vinkellogoer breder sig ud mod ECO LED forlygterne, som giver dig større sigtbarhed og sikkerhed på vejen. Ny Citroën SUV C3 Aircross byder også på ny kølergrill med geometrisk mønster og en ny sølvfarvet spoiler med interessante farvedetaljer.

*Afhænger af udstyrsniveauCitroën Advanced Comfort®

Udover affjedringen, som sikrer dig en fantastisk komfortabel kørsel, byder ny Citroën SUV C3 Aircross nu også på en uovertruffen kørekomfort takket være de nye Advanced Comfort Seats®*, som følger med det nye indtræk "Metropolitan Graphite"*. Sæderne giver dig en både visuel og fysisk komfort takket være det unikke design samt et 15 mm tykt lag specialskum, der giver passagerne ergonomisk støtte, hvilket er særligt komfortabelt især på lange ture.

*Option/Afhænger af udstyrsniveau