c3-b618


Citroën C3

Et frisk pust til de små mellemklassebilerKærlighed ved første blik! Den nye Citroën C3 skiller sig ud med sin unikke formgivning og karismatiske front, der signalerer kraft og energi. Bilens trendy udstråling understreges af den grafiske signatur og de friske farvekombinationer.


Med Ny Citroën C3 er du med på beatet!

Den nye Citroën C3 fås i en bred vifte af farver: Hvid Banquise, Cobalt Blå, Grå Shark, Grå Aluminium, Rød Rubi, Sort Perla Nera, Orange Power eller Sand Sable* og Grøn Almond.


Kombiner disse 9 diskrete eller markante farver med 3 forskellige tagfarver Sort Onyx, Rød Aden, Hvid Opale, hvilket giver helt op til 36 forskellige kombinationer. På den måde er det muligt at pifte en klassisk farve på karrosseriet op med et farvet tag og omvendt at vælge en mere modig farve til karrosseriet. Farvekombinationerne er med til at give den nye Citroën C3 et frisk og moderne ydre.

* Option/afhængig af udstyrsniveau


Taget er designet, så det synes at svæve, og fremhæver Ny Citroën C3’s elegante stil. Det fås i tre farver (option) og bæres af sorte A-stolper og langstrakte tagbuer, der i profil giver bilen et dynamisk udseende. Forholdet mellem rudeareal og karrosseri er meget velovervejet, idet den høje karrosserilinje giver bilen en robust og beskyttende karakter. De afrundede og langstrakte linjer giver bilen et roligt og imødekommende udseende.


Et frisk pust til de små mellemklassebiler!

Den nye Citroën C3 udstråler et optimistisk og moderne design, der levendegøres af farvede indsatser og grafiske komponenter som f.eks. Airbump®*. Den unikke og udtryksfulde formgivning gør bilen letgenkendelig i sin klasse. Stil, styling, Citroën Advanced Comfort®, nye teknologier og ConnectedCAM Citroen™*.


* Option/afhængig af udstyrsniveau


Med en længde på under 4 meter er den nye Citroën C3 ekstra smidig og let at manøvrere. Den har 5 døre og 5 pladser, og er dermed praktisk i alle situationer.


Længde: 3,99 m

Udvendig bredde, inkl. sidespejle 1,75 m

Højde: 1,49 m

Akselafstand: 2,54 m

Bagagerumsvolumen: 300 l