Citroën C1

Et uimodståelig blik!Koncept

Gør byen til dit foretrukne sted at køre. Den nye Citroën C1 giver et nyt syn på byen og tilbyder konkrete løsninger til, hvordan man nemt og behageligt komme rundt.

Den nye C1 funkler og udviser stolthed og fås både som 3- og 5-dørs. Den fås desuden i en ny version med kaleche under navnet Airscape, der åbner sig mod byen.


Mere design

Den nye Citroën  C1 markerer sig ved et optimistisk og unikt design, der er understreget af den markante front og de skælmske forlygter, der tiltrækker sig opmærksomheden fra første blik. 

Friske og glade farver gælder både indvendigt og udvendigt for den nye Citroën  C1. Den optimistiske stemning i kabinen illustreres også med beklædningen i livlige farver.Mere komfort

Den ny Citroën  C1, der fås med 3 eller 5 døre, byder på ergonomi, der gør en forskel i hverdagen, og et fantastisk vejgreb .... det hele på blot  3,46 meter.

Med en lille venderadius på 4,80 meter, der gør den let at manøvrere, samt den nye og behagelige affjedring, sikrer den nye C1 velvære i hverdagen.


Mere nyttig teknologi

Til den nye C1 har Citroën  valgt intuitive teknologier, der skal gøre hverdagen lettere: bakkamera, hill holder og nøglefri adgang og start.


Med teknologien Mirror Screen kan du styre applikationerne på din smartphone direkte fra 7’’ berøringsskærmen.


Med en fornuftig totaløkonomi

Den nye C1 er blandt de allerbedste med hensyn til brændstofforbrug og CO2-udledning takket være den seneste generation af motorer, e-VTI 68 Airdeam og VTi 82 PureTech, og en lav vægt (840 kg).


C1 Airscape

Med den nye Citroën C1 opnår du glæde i hverdagen. Airscape versionen løfter sløret for byen og er tilgængelig med både 3  og 5 døre.

Foldetaget i stof, der måler 80 x 76 cm, er nemt at betjene med den elektriske fjernbetjening.


Mirror Screen

Aldrig alene, altid online. Takket være teknologien Mirror Screen

kan du styre funktionerne i din smartphone via bilens 7’’ skærm.

Du skal blot tjekke, at din smartphone er kompatibel og installere applikationen, der gør det muligt at udveksle data. Dernæst skal du tilslutte den til bilens USB-port.
Gå til DS Danmarks hjemmeside
Gå til Citroën Danmarks hjemmeside


Virum Auto A/S - Citroën & DS Virum

Virumgårdsvej 4-10, 2830 Virum

Telefon: 4585 8866

E-mail: info@virum.citroen.dk

All Rights Reserved © 2006-2020