Citroën Berlingo

En for alle, og alle kan være der !En pioner inden for familiebiler siden 1996. Oplev Citroëns nye Berlingo, der kombinerer alle de praktiske funktionerne fra sine forgængere med betydelige moderne fremskridt. Den nye Citroën Berlingo er en innovativ og dristigt bil, der samler design, modularitet og anvendelighed på den fineste måde.


Med sin stærke karakter, dynamisk silhuet, Airbumps® og nye farvedetaljer er den nye Citroën Berlingo den ultimative fritids- og familiebil.


Combispace i nye klæder! Stadig lige så imødekommende, fleksibel og funktionel. Den nye Berlingo Multispace pryder sig med nyheder, der gør hver køretur til en oplevelse, du har lyst til at dele med andre.

Berlingo_Vignette


DEN ULTIMATIVE FAMILIEBIL

Den nye Citroën Berlingos stærke, attraktive linjer er innovative, moderne og legende - og som noget helt nyt kommer den i 2 længder: Standardstørrelsen M måler 4,40m i længden og XL-størrelse er 4,75m lang.

Både M og XL længden kommer i en 5 eller 7 personers version.

Fronten på den nye Citroën Berlingo har et kraftfuldt design - Med en højere og kortere motorhjelm, et mærkeidentificerende frontpanel med tosidet lys og en avanceret forrude der giver mere plads og bedre udsyn.

Bilens karosseri er som noget nyt udstyret med tagstænger og udsmykket med Airbumps®, der fremhæver det stærke udseende, samtidig med at de beskytter bilen.


DESIGN OG FARVE: EN KRAFTFUL PERSONLIGHED

Den nye Citroën Berlingo tilbyder en bred vifte af nye farver: Sand, Aqua Grøn, Artense Gå, Platinum Grå, Onyx Sort, Deep Blå, Fiery Rød og Polar Hvid.

Et farverigt udseende forstærket af de forskellige farvekombinationer med hvid eller orange omkring tågelygterne og på siderne.

Den nye Citroën Berlingo skiller sig ud fra mængden med sit slanke, strømlinede designpanel, der giver masser af opbevaringsplads. Interiøret har derudover også en høj kørestilling. XTR-interiøret i det kalkgrønne stof, indeholder også en orangefarvet streg på ryglænene.


ADVANCED ON-BOARD COMFORT FOR FREMTID

Den nye Citroën Berlingo er en del af Citroën Advanced Comfort® programmet. Det giver en optimal køreoplevelse, hvilket gør hver tur til en fælles fornøjelse for hele familien takket være sædets komfort.

Den nye Citroën Berlingo tilbyder et lyst interiør takket være de glaserede overflader. Et stort panorama glastag tillader endnu mere lys til at komme ind i kabinen, hvilket også kan skjules bag et elektrisk gardin.


INTELEGENT DESIGN MED PLADS TIL ALLE

Praktisk både ude og inde - Den nye Citroën Berlingo har en førsteklasses tilgængelighed via sine to skydedøre og bagklap i vinduet.

Den nye Citroën Berlingo har 186 liters opbevaringsplads - designet til et aktivt hverdagsliv, hvilket giver større mulighed og mere frihed for bare at pakke bilen og køre afsted. Som noget helt nyt indeholder den også Modutop® med 92 liter lagerplads.MOTORER

Den nye Citroën Berlingo giver en dynamisk håndtering af din bil, takket være kombinationen af en ny motorplatform og den nyeste generation af motorer, der er brændstofeffektive og har lave CO2-emissioner.

Den nye Berlingo leveres i både benzin- og dieselversioner, der passer til alle typer kørsel både i og uden for byen. Deres motorer tilbyder førsteklasses præstation, mens de forbliver miljøvenlige.

Benzinmotorer - PureTech sortiment: 1.2L PureTechS & S 110 hk eller 130 hk EAT8

Dieselmotorer - BlueHDi serie 1.5L BlueHDi S&S 100 hk eller 130 hk BVM6 eller EAT8

Den nye Citroën Berlingo kan også fås med et EAT8 8-trins automatgear for optimal kørekomfort.


I fuldstændig kontrol med 19 førersystemer

Vejstribealarm, Opmærksomhedsalarm, Blind vinkel system, Udvidet Trafik skilts genkendelse, Aktiv Sikkerhedsbremse, Aktiv Sikkerhedsbremse med Top Rear Vision, etc.Med fuldstændig tilslutning, takket være den 8" Touch Screen med 4 tilslutningsmuligheder skaber balance mellem din digitale verden og din bil: Mirror Screen, Citroën Connect Nav, Citroën Connect Box og trådløs smartphone opladning.


Kørsel med ro i sindet:

Den nye Citroën Berlingo er udstyrret med et sæt moderne teknologier, som gør dagligdagen mere bekvem. Den kommer med det bedste inden for teknologi for at sikre et højt sikkerhedsniveau og ro i sindet.Gå til DS Danmarks hjemmeside
Gå til Citroën Danmarks hjemmeside


Virum Auto A/S - Citroën & DS Virum

Virumgårdsvej 4-10, 2830 Virum

Telefon: 4585 8866

E-mail: info@virum.citroen.dk

All Rights Reserved © 2006-2020