Citroën Modeller
DSC_3743
DSC_3741
DSC_3739
DSC_3740
DSC_3738


Personbiler Citroën:


Siden 1919 har Citroën vist mod og en urokkelig menneskelig forståelse hele vejen op igennem historien. Med en historie på over 100 år og sine mere end 300 bilmodeller, hvoraf nogle har gjort et uudsletteligt indtryk på bilindustrien, er Citroën i alles hjerter.


Helt fra begyndelsen af designprocessen og gennem hele bilens livscyklus stræber Citroën efter at begrænse bilens belastning af miljøet.

Citroën har valgt en bæredygtig tilgang til design og forsøger på denne måde at være på forkant med bæredygtig mobilitet ved at stræbe efter mere end blot overholdelse af miljøbeskyttelseslovgivningen.

Citroën fokuserer en betydelig del af sin forskning og udvikling på miljøvenlig teknologi, som har til formål at mindske bilernes belastning af miljøet.


  Personbiler DS:

Besøg vores DS hjemmeside, klik her

    Vores DS DNA

    DS, et mærke med tradition for avantgarde, ypperlighed, innovation og teknologi

    DS, et mærke, som udfordrer de eksisterende normer for at gå længere end bilkundernes forventninger.

    DS er sensuel og iøjnefaldende, hvad angår dens stil, sit raffinement og sin perfektion ned til mindste detalje

    DS er født i Paris og repræsenterer den franske luksusindustris bedste fagmænds knowhow
Varevogne:


SKRÆDDERSY DIN NYE CITROËN VAREBIL

Varebilen er din daglige arbejdsplads, og det er derfor alfa og omega, at dine forhold på arbejdspladsen er optimale, hvis du skal udføre et godt job. Ved køb af varebil skal du tage stilling til model, motor, størrelse og opbygning af varerummet, komfortudstyr i kabinen, økonomi osv.


Så for at vejlede dig bedst muligt har vi hos Citroën en række dygtige erhvervskonsulenter, som er specialiserede i at råde og vejlede lige netop din virksomhed i køb af erhvervsbiler.