MyCitroën App

Download den nye MyCitroën app og udvid din køreoplevelse helt over i din smartphoneFor at nyde godt af disse fordele skal du blot downloade MyCitroën appen til din iOS- (iPhone) eller Android-smartphone. For at komme i gang med at bruge appen har du behov for din bils VIN/stelnummer samt en gyldig emailadresse. Herefter kan du forbinde din smartphone og bil via bluetooth og appen vil modtage data direkte fra bilen.


 


VI GØR OPMÆRKSOM PÅ AT APP'EN STADIG ER EN TEST-VERSION.

OPLEVER DU PROBLEMER ER DU VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE OS PÅ: webmaster@citroen.dkPROBLEMER MED AT KOBLE APP’EN TIL DIN BIL?


Denne guide findes også direkte i app'en her:


1. Åben MyCitroën app’en

2. Gå ind under fanen "BIL" nederst på app’en

3. Tryk derefter på "Tilkoblede tjenester" og derefter på "Hjælp til opkobling"

4. Følg derefter opkoblingsguiden trin for trin.MYCITROËN APP GØR DIN HVERDAG LETTERE

Når du afslutter en tur sender din bil data til MyCitroën appen. Disse data indeholder b.la. brændstofforbrug, eventuelle tekniske advarsler, vedligeholdelses- eller serviceadvarsler og lignende nyttige oplysninger. MyCitroën appen kan også gemme din bil placering så du kan huske hvor du parkerede og ikke mindst hjælpe dig med at finde tilbage til bilen når du er klar til at vende hjem.


Funktionerne i appen varierer afhængigt af din bils tilslutning.


SERVICEEFTERSYN

Du finder alle detaljer om dine køreture med et enkelt klik. Med adgangen til sektionen ”Kørsel” kan du få et overblik over dine køreture – alle eller i en bestemt periode. Til hver køretur kan du få oplysninger om turens varighed, afstand, gennemsnitlig hastighed, brændstofforbrug og omkostningerne for den pågældende tur.


For nemmere overblik over din køretur kan du oprette kategorier som tilføjes de enkelte ture. Det vil således efterfølgende være muligt at skelne mellem om den pågældende tur var arbejdsrelateret, privat kørsel eller måske kategoriseret helt anderledes ud fra dine egne ønsker.

Under sektionen ”Serviceeftersyn” kan du se et overblik, en timeline, over eventuelle services der allerede er udført. Desuden informeres du om fremtidige services der kræves og eventuelle reparationer der er nødvendige efter en advarsel sendt fra din bil.


Via MyCitroën appen kan du nemt kontakte dit foretrukne Citroën-værksted. Har du behov for at kontakte et anden Citroën-værksted kan du ligeledes nemt få et overblik via appen.

Efter endt service eller reparation kan du notere det i MyCitroën appen og på den måde holde en elektronisk servicehistorik til din bil.

Under sektionen ”Bil” kan du se bilens VIN/stelnummer samt indtaste og ændre bilens kilometerstand og den aktuelle brændstofpris. Du finder også et overblik over tilsluttede tjenester så længe du har tilsluttet bilen til appen.


Hvis du har modtaget en advarsel i din bil og du ikke er sikker på hvad dette betyder, så kan du i MyCitroën appen, også finde alle de oplysninger du har brug for omkring advarsels-angivelserne. Du kan således i appen få information omkring de forskellige advarsler og ikke mindst hvordan man løser problemerne. Det eneste du skal gøre er at klikke på det tilhørende symbol i oversigten i appen.