Citroën's historie:Siden 1919 har Citroën vist mod og en urokkelig menneskelig forståelse hele vejen op igennem historien. Med en historie på snart 100 år og sine mere end 300 bilmodeller, hvoraf nogle har gjort et uudsletteligt indtryk på bilindustrien, er Citroën i alles hjerter. Vi inviterer dig ind i denne fantastiske bilhistorie, som blev indledt af det visionære geni André Citroën.André Citroën

5. februar 1878 - 3. juli 1935


Citroën blev grundlagt som en bilfabrik i 1919 af André Citroën. André Citroën var nyskabende på mange områder. De skråtstillede tandhjul i gearkassen blev til et firmalogo – forhjulstræk i 1934 var ligeledes meget nyt og vovet – og den hydropneumatiske affjedring fra 1955 er blevet anvendt af selveste Rolls-Royce-fabrikkerne.

Citroën's Museum


Er du klar til en rejse gennem tiden? Med Citroën Origins, tag en 360° udvendig og indvendig gennemgang af mere end 50 ikoniske modeller, der har gjort Citroën legendarisk. Fra vintage biler som Type A til de modeller, som er mærkets styrke i dag lige fra vores racerbiler til vores konceptbiler. Se alle de ikoniske biler, som skriver Citroën ind i historien.Conservatoire Citroën.


Fra 1919 til vore dage, Citroën har skabt en bilarv uden sidestykke. En arv, der bevares af Konservatoriet i  Aulnay-sous-bois, der er et fysisk museum, som rummer en af de største bilsamlinger i verden med mere end 400 historiske modeller.

Ikke at forglemme de industrielle og kommercielle arkiver, der opridser mærkets symbolske historie.