Velkommen til Virum Auto A/S

Din Citroën og DS forhandlerHos Virum Auto A/S har vi mange års erfaring med Citroën & DS. Både når det gælder privat- og erhvervsbiler. Vi har forhandlet biler siden 1946, og har siden 1990 været autoriseret Citroën forhandler. I dag er vi over 30 dygtige medarbejdere, der sikrer, at hver eneste Citroën & DS, der kommer gennem vores hænder, får den bedst tænkelige pleje.


Alle vore medarbejdere har solid erfaring og gode relationer til såvel vore privatkunder som det lokale erhvervsliv. Og alle arbejder vi efter én og samme målsætning: At være kundernes foretrukne Citroën & DS forhandler - blandt andet ved altid at give god service og vejledning. Hvad enten det gælder køb og salg eller service og vedligeholdelse. Det sikrer, at du altid får en professionel betjening i et uformelt miljø.Det var to stolte indehavere, da Virum Auto A/S fik tildelt fornem hæder, ved det årlige kick-off møde afholdt af Citroën Danmark, blev Virum Auto A/S tildelt den store hæder, at modtage prisen som årets Citroën forhandler for "Bedste Eftermarkedspræstation 2016".


Alle landets 72 Citroën-forhandlere var fredag d. 22 januar 2017, samlet i Vejle, hvor Citroën Danmark kom med deres oplæg og planer til år 2017, der nu er godt i gang. Det er også ved dette årlige møde, at diverse kåringer af landets forhandlere finder sted.


Her løb Virum Auto A/S af med én af de helt store kåringer: Årets Citroën Forhandler 2016 for "Bedste Eftermarkedspræstation". Virum Auto A/S er dermed den forhandler, der har opnået den bedste eftermarkedspræstation i Danmark.Yohi Manor

Yohi Manor - Indehaver


Rasmus Wernblad

Rasmus Wernblad - IndehaverGå til DS Danmarks hjemmeside


Virum Auto A/S - Citroën & DS Virum

Virumgårdsvej 4-10, 2830 Virum

Telefon: 4585 8866

E-mail: info@virum.citroen.dk

All Rights Reserved © 2006-2020


Gå til Citroën Danmarks hjemmeside